Bestuurlijke weerbaarheids-scan | NH

Voor: gemeenten

Betreft: een weerbaarheids-scan kan helpen de weerbaarheid tegen en bewustwording van geavanceerde digitale criminaliteit te vergroten bij bestuurders van gemeenten

Budget: maximaal € 5.000 per gemeente

Wanneer aanvragen?

1 Januari 2023 - 29 December 2023

Door onze open economie en samenleving biedt ons land klaarblijkelijk ruimte voor criminelen. Ook de overheid heeft regelmatig te maken met illegale praktijken, steeds vaker ook geavanceerd en complex, zoals bijvoorbeeld digitale hacks. De provincie Noord-Holland biedt financiële ondersteuning om de weerbaarheid van gemeenten daartegen te verhogen.

Het uitvoeren van een weerbaarheids-scan kan gemeenten helpen de weerbaarheid tegen en bewustwording van ondermijning te vergroten bij bestuurders van gemeenten in de strijd tegen ondermijnende criminaliteit.
Gemeenten kunnen hiervoor tussen 17 december 2021 tot 29 december 2022 subsidie aanvragen bij de provincie Noord-Holland.

Info Provincie Noord-Holland – klik hier:

Bestuurlijke weerbaarheids-scan

Informatie aanvragen

Contact

Ingewikkeld?

Er zijn vakkundige collega’s die je kunnen helpen.

STEAM, het Subsidie TEAM van Regio Alkmaar, inspireert, adviseert en faciliteert de gemeenten in haar regio bij het benutten van fondsen & subsidies.

Er komen zowel nationale als europese fondsen beschikbaar voor duurzame ontwikkeling

Regio Alkmaar

Samenwerkende gemeenten, óók als het om subsidies gaat!

In Regio Alkmaar werken de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo en Uitgeest samen, waarbij zij zich speciaal richten op de focus-onderwerpen Wonen, Duurzame Bereikbaarheid en Energie- innovatie.

Links

Partners

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

© jouwsubsidiekans.nl


Beheer & onderhoud door Kobalt