Ondersteuning toekomstbestendige werklocaties (HIRB) | NH

Voor: gemeenten en ondernemingen

Betreft: het bevorderen van de toekomstbestendigheid van Noord-Hollandse werklocaties door het begeleiden en initiëren van duurzame maatregelen, visievorming en de organisatie beheer op bedrijventerreinen en winkelgebieden

Budget: – 50% tot maximaal € 10.000 voor onderzoeken en opstellen visies; 50% tot maximaal € 25.000 voor overige werkzaamheden

 

Wanneer aanvragen?

4 April 2024 - 1 Oktober 2024

Nog steeds gaat verduurzaming van bestaande bedrijventerreinen en winkelgebieden om vermindering van CO2 uitstoot. Maar op dit moment gaat niet alleen meer daarom. De markt verandert snel. Hoe organiseren we aantrekkelijke en toekomstbestendige werkgebieden?
De provincie Noord-Holland biedt daarvoor financiële ondersteuning, gericht op samenwerken, duurzame maatregelen en visie (transformatie)ontwikkeling. Deze regeling is voor gemeenten, openbare lichamen, ondernemingen en organisaties voor het beheer van bedrijventerreinen of winkelgebieden.

In vorige jaren had de provincie subsidies gericht het ondersteunen van verduurzaming en visie bepaling voor werk- winkelgebieden en samenwerking en transformatie visie bij winkelgebieden. Deze zijn nu samengevoegd. U kunt van 4 april tot en met 1 oktober 2024 subsidie aanvragen!

De belangrijkste informatie over deze subsidieregeling vindt u in dit artikel – klik hier:

Ondersteuning toekomstbestendige werklocaties (HIRB)

Informatie aanvragen

Contact

Ingewikkeld?

Er zijn vakkundige collega’s die je kunnen helpen.

STEAM, het Subsidie TEAM van Regio Alkmaar, inspireert, adviseert en faciliteert de gemeenten in haar regio bij het benutten van fondsen & subsidies.

Er komen zowel nationale als europese fondsen beschikbaar voor duurzame ontwikkeling

Regio Alkmaar

Samenwerkende gemeenten, óók als het om subsidies gaat!

In Regio Alkmaar werken de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo en Uitgeest samen, waarbij zij zich speciaal richten op de focus-onderwerpen Wonen, Duurzame Bereikbaarheid en Energie- innovatie.

Links

Partners

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

© jouwsubsidiekans.nl


Beheer & onderhoud door Kobalt