Verbetering recreatief wandelnetwerk | NH

Voor: gemeenten

Betreft: subsidie voor verbetering van knelpunten, nieuwe verbindingen, bewegwijzering en/of toeristische overstappunten in het recreatieve wandelnetwerk

Budget: tot max € 500.000 per aanvraag

Wanneer aanvragen?

1 Januari 2023 - 31 December 2023

Toerisme en recreatie lijken een beetje ‘vergeten’ belangen in onze haastige maatschappij. Ontspanning in natuurlijke omgeving – het liefst dichtbij onze eigen leefomgeving – is echt belangrijk en de waarde ervan wordt wellicht maatschappelijk onderschat. Gelukkig zien we dat steeds meer mensen er op uit trekken, wandelend, fietsend of met een boot. De provincie Noord-Holland geeft om die reden financiële ondersteuning voor bijvoorbeeld verbetering van recreatieve wandelroutes en toeristische overstappunten.

Het recreatieve wandelnetwerk in Noord-Holland vraagt om uitbreiding en verbetering. Voor knelpunten, nieuwe verbindingen, bewegwijzering, maar ook voor toeristische overstappunten, kunt tot 31 december 2022 bij de provincie Noord-Holland subsidie aanvragen.

Info Provincie Noord-Holland – klik hier:

Groen Noord-Holland ( Weidevogelbiotopen, Uitbreiding wandelnetwerk & Toeristische overstappunten )

Informatie aanvragen

Contact

Ingewikkeld?

Er zijn vakkundige collega’s die je kunnen helpen.

STEAM, het Subsidie TEAM van Regio Alkmaar, inspireert, adviseert en faciliteert de gemeenten in haar regio bij het benutten van fondsen & subsidies.

Er komen zowel nationale als europese fondsen beschikbaar voor duurzame ontwikkeling

Regio Alkmaar

Samenwerkende gemeenten, óók als het om subsidies gaat!

In Regio Alkmaar werken de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo en Uitgeest samen, waarbij zij zich speciaal richten op de focus-onderwerpen Wonen, Duurzame Bereikbaarheid en Energie- innovatie.

Links

Partners

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

© jouwsubsidiekans.nl


Beheer & onderhoud door Kobalt